Zoeken
zaterdag 21 mei 2022 ..:: Wie is InnovaNed ::..   Inloggen

InnovaNed biedt webhosting en -design oplossingen voor midden- en kleinbedrijf en instellingen. Wij bieden oplossingen voor diegenen met een beperkte kennis van het internet tot en met diegenen met zelf de kennis in huis om een professionele website te bouwen. U kunt bij ons een weloverwogen keuze maken uit diverse losse hosting pakketten of hosting inclusief het daarbij behorende webdesign. Buiten de standaardpakketten, bieden we ook hosting oplossingen voor de klant met hoge eisen. 

InnovaNed maakt gebruik van de meest recente hardware/software, zodat U verzekerd bent van de laatste technieken en mogelijkheden op het gebied van internet. Het beheer van alle hardware wordt verzorgd door professionele IT mensen, welke jarenlange ervaring hebben met het beheren en onderhouden van webservers. 

team.jpg

 

 

 

 

De diensten en produkten van InnovaNed zijn zeer scherp geprijsd, ondanks de kwalitatief hoge opties in hardware, verbinding en operating platform. Voor niets gaat de zon op ! Kwaliteit mag best wel wat kosten, zeker als dit de presentatie van uw bedrijf op het internet betreft. Ons uitganspunt bij het ontwerpen van een internet-site is de bijdrage aan de verbetering of vereenvoudiging van het eigen bedrijfsproces. Hierbij proberen we altijd de besparing af te zetten tegen de eenmalige kosten voor het maken van de bedrijfsproces-vervangende internet applicatie. We noemen het dan ook geen kosten, maar een investering in de toekomst van uw bedrijf. 

Wij denken mee in uw bedrijfsproces en vertalen dit naar een bruikbare internet oplossing.

Copyright 2005 - 2020 InnovaNed   Gebruiksovereenkomst  Privacybeleid